Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, knoflook, laurier, munt, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Fresh en light:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: