Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, dille, droge witte wijn, kaneel, knoflook, komkommer, lamsvlees, munt, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rundvlees, suiker, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit A little bite of Beddington:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken: