Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, ei, eidooier, frituurolie, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vruchtensap, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Yo Kids:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Ontbijt uit NAJAT:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten: