Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Champignons farci - Gevulde champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kastanjechampignons, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken: