928 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Witlofgratin

Ingrediënten:
aardappels, broodkruim, citroen, boter, gruyère, kippenbouillon, suiker, peper, witlof en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto met rode biet en taleggio

Ingrediënten:
biet, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, peper, risottorijst, sjalot, taleggio, tijm en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Eendenborst met rabarber

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eendenborstfilets, groene peperkorrels, kippenbouillon, knoflook, rabarber, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bechamel met bouillon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kippenbouillon, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Blije kip in riesling

Ingrediënten:
biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kippilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gedroogde cantharellen, gerookt spek, kippenborst, kippenbouillon, lente-ui, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risi e bisi

Ingrediënten:
boter, doperwtjes, droge witte wijn, gekookte ham, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Pilav van wilde rijst

Ingrediënten:
amandelen, boter, kippenbouillon, langkorrelrijst, sultanarozijnen, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, rozemarijn, knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Wedstrijdkip

Ingrediënten:
barbecuemix, barbecuesaus, boter, ciderazijn, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, olijfolie en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Haal meer recepten op...