Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Mosselen met chinese kool
- Ingrediënten:
- arachideolie, chinese kool, ketjap benteng manis, maïzena, mosselen, sambal oelek, ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gember, groente, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, sambal oelek, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, tofu, ui, water, witte kool, wortel, zoete indonesische sojasaus |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: