117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotereifruitknoflookmelknootmuskaatnotenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperroomtijmuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tortellini met ham

Ingrediënten:
gekookte ham, gezeefde pomodori uit blik, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, tortellini alla carne, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne met ham en paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, ham, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pizza met ham en room

Ingrediënten:
bloem, cheddar, gekookte ham, gorgonzola, goudse kaas, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, slagroom, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Courgette-ham-kaasschotel

Ingrediënten:
courgette, eieren, gemalen kaas, ham, nootmuskaat, peper, room en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / eenpansgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met spinazie uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gist, ham, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, slagroom, spinazie en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortellini met kerrie

Ingrediënten:
boter, doperwt, gekookte ham, kerrie, parmezaanse kaas, slagroom en tortellini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Timbaal van gevulde conchiglioni

Ingrediënten:
boter, conchiglioni, emmentaler, ham, kalfsgehakt, kipgehakt, kippenlever, slagroom, ui, witte wijn en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Haal meer recepten op...