Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bloem, boter, bouillon, bruine kippenbouillon, dragon, droge witte vermouth, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kip, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag: