Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, gevogeltebouillon, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, witte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag: