Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Brindisa:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Brindisa:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: