731 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapcourgetteeigroene kruidengroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterselierode uisjalottijmtomaattuinkruidenwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Apostelensoep met kervel

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, kervel, kippenvlees, kruidenbouillon, peper, slagroom, ui, vegetarische kipstukjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, stokbrood, ui en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000, variaties voor meneer

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, droge witte wijn, gekruide mosterd, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, paprika-mosterd, stokbrood, ui, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
bieslook, ei, kappertjes, kervel, krulpeterselie, mayonaise en sjalot

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, geitenkaas, kervel, peterselie, roomkaas, sjalot, tijm en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 variaties met wijn

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, calvados, cayennepeper, champagne, cider, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, paprikapoeder, rosé sec, stokbrood, ui en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...