27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembouilloneieidooierknoflookmelkolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliereuzeltijmtomatenpureeuivarkensgehaktvleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Snelle gehaktsalade

Ingrediënten:
chilivlokken, citroensap, coconut aminos, erythritol, gember, ghee, groene kool, knoflook, kokosolie, limoensap, rode ui, rundergehakt, sesamolie, sriracha, witte kool, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, brood, broodkruim, citroensap, ei, eidooier, kappertjes, peper, rundergehakt, ui, varkensgehakt, vleesbouillon en wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bobotie

Ingrediënten:
amandel, boter, bruine suiker, citroensap, ei, kerrie, kerstomaat, knoflook, melk, paneermeel, peper, rozijnen, rundergehakt, ui, varkensgehakt, witbrood en zout

Keuken:
Zuid-Afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kefta-tajine met snijbiet of boerenkool

Ingrediënten:
boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde javaanse omelet - telor dadar isi djawa

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djinten, ei, geklaarde boter, ghee, goela djawa, ketoembar, knoflook, komijn, komkommer, koriander, laos, maïsolie, peper, rundergehakt, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, peper, reuzel, rundvlees, schapennier, spek, water en zout

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde lamsbout

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kruiden, olijfolie, ontbeende lamsbout, saucijs, sherry, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Tabouleh van quinoa

Ingrediënten:
eieren, extra vergine olijfolie, gehakt, groene salade, groentebouillon, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, saffraan, saffraanpoeder, sjalot, tabasco, tabouleh, citroensap, tomaten, uien, vlees, water, zout, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: T-bone bloemkoolsteak

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, citroen, eieren, hazelnoot, gladde mosterd, kokosbloesemsuiker, olijfolie, paprikapoeder, pompoenpitten, vruchtensap, zout, srirachasaus, steak, knoflook, uienpoeder, versgemalen zwarte peper, vlees, witte kool en zuivel

Haal meer recepten op...