575 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemcitroensapdragondroge witte wijneikervelknoflookkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Aubergineravioli met boter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Italiaanse boter

Ingrediënten:
basilicum, parmezaanse kaas, knoflook, boter, versgemalen zwarte peper, zeezout en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Italiaanse boter

Ingrediënten:
basilicum, parmezaanse kaas, knoflook, ongezouten roomboter, versgemalen zwarte peper, zeezout en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Basilicum- en aardbeiscones

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, basilicum, boter, karnemelk, lichtbruine suiker, melk, room, speltbloem, zeezout en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boter, rood-groen

Ingrediënten:
boter, groene kruiden, knoflookpoeder, rode paprika uit pot, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensoep met macaroni en basilicum

Ingrediënten:
boter, macaroni, peper, pijpjesmacaroni, slagroom, soeptomaat, tomaat, ui, verse basilicum, vleesbouillon, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan poffertjes met plantaardige 'boter'

Ingrediënten:
amandelpasta, bakpoeder, basilicum, basilicum, beslag, bieten, bietensap, bloem, chiazaad, framboos, frambozen, bloem, boter, kokos, kokosmelk, mango, mangoblokjes, munt, munt, palmolie, rode biet, vet, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...