Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Kwartels met druiven en dragon
- Ingrediënten:
- geklaarde boter, kippenbouillon, kwartel, peper, verse dragon, witte druif, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, eend, fazant, geklaarde boter, gevogeltebouillon, jeneverbes, knoflook, konijn, kruidnagel, melk, olijfolie, parelhoen, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, ui, verse salieblaadjes, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: