Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: