Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ciao Bella:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: