102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumcitroensapfruitgembergroenteknoflookolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirijstspecerijensuikertijmuivetvleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Viscurry - ohmydish.nl

Ingrediënten:
chili, citroengras, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, groenten, knoflooktenen, kokosmelk, kurkuma, limoenen, peper en zout, rijst, tomaat, ui, witvis, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Viscurry

Ingrediënten:
chili, citroengras, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, groenten, knoflooktenen, kokosmelk, kurkuma, limoenen, peper en zout, rijst, tomaat, ui, witvis, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase keuken: zelf groente puffs maken

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bonen, chaat masala, gemalen koriander, gemalen zwarte peper, groene peper, groente, indiaas brood, koriander, kruiden, limoensap, mais, bladerdeeg, sperziebonen, mosterdzaad, water, wortel, wortels, zonnebloemolie en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding groente marineren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, groente, korianderpoeder, laurierblad, olie, peterselie, tijm, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Asperges met pasta en daslook

Ingrediënten:
asperges, basilicum, daslook, daslookbloemen, groente, knoflook, olie, peper, speltpasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zelf piccalilly maken

Ingrediënten:
augurk, azijn, bloem, bloemkool, dijonmosterd, dille, bloem, gember, groenten, zout, ingelegde groenten, kerrie, kerriepoeder, water, komkommer, koolraap, kruiden, kurkuma, meiknol, mosterd, olie, paprika, pastinaak, peterselie, piccalilly, prei, stamppot, suiker, water, wortel, wortels, zilveruitjes en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: BOON Burgers falafel

Ingrediënten:
boon, broodje, burger, hamburgers, chili, eiwitten, gepofte quinoa, gluten, groenten, kikkererwten, koriander, kruiden en specerijen, paneermeel, peterselie, quinoa, tarwebloem, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

The Happy Pear: Turkse preischotel van fevziye

Ingrediënten:
basmatirijst, bulgur, citroen, citroensap, dille, extra vierge olijfolie, groenten, water, olie, olijfolie, prei, rijst, vruchtensap, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, volkorenbrood, water, wortel, wortels, zeezout, zetmeel, zoetstof en 
zout en peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergesla

Ingrediënten:
asperges, citroensap, dille, groente, olie, peper, peterselie, room, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...