489 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereikaneelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperrode paprikarundvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, olijfolie, ontbijtspek, oude kaas, panko, paprikapoeder, rundergehakt, scharrelei en zongedroogde tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Etli börek

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, boter, kaneel, komijnpoeder, pul biber, rundergehakt, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Kleine maccheroni met vleessaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde paddestoelen, maccheroncini, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Boulette voor T'fin pkaila

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Turkse gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, knoflook, komkommer, rundergehakt, schaapsgehakt, specerijenmix voor köfte en turkse yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees / rundvlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Iraakse vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde limoen, gemalen kardemom, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidig gehakt en kersen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, gedroogde kersen, griekse yoghurt, hummus, kaneel, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pimentbessen, pimentpoeder, rode taratorsaus, runderbouillon, rundergehakt, sultanarozijnen, ui en za'atar

Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...