Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, groente, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Simpel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: