Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelen en erwten

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, diepvrieserwten, laurier, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, fleur de sel, franse sjalot, jonge geitenkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paarse wortel, peper, steranijs, tijm, wasabi-erwten en waterkers

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Biersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, donker bier, jeneverbessen, kruidnagel, laurierblad, pastinaak, selderijblad, sjalot, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkluifjes, laurierblad, peperkorrel, ui, verse tijm en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden eend met membrillo - pato asado con membrillo

Ingrediënten:
eendenbouillon, kruidnagel, laurierblad, medium oloroso, membrillo, tamme eend, ui, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Savooienkool in jus

Ingrediënten:
buikspek, kippenbouillon, laurierblad, reuzel, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stifado

Ingrediënten:
boter, fetakaas, tomatenpuree, laurierblad, peper en zout, sjalotten, rozemarijn, knoflook en worteltjes

Haal meer recepten op...