Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Roergebakken paksoi - stir-fried bok choy
- Ingrediënten:
- kippenbouillon, maïzena, paksoi, slaolie, suiker en water
- Keuken:
- Chinees / Amerikaans
- Soort:
- gevogelte / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bouillon, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: