50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapgroentehoningkaneelknoflookkomkommerkruidenlaurierolieolijfoliepastapeperroomselderijuivruchtensapwalnotenwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Pittige appel-knolselderijsalade

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, granny smith appels, koriander, maanzaad, quinoa, raapzaadolie, rode chilipeper, rode ui, selderijknol, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Waldorfsalade

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, citroensap, marasquinkers, mayonaise, room, selderijknol, sla, suiker, walnoten en zure appel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Najaarsvruchtensalade

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, citroensap, cox orange, druiven, golden delicious, mandarijnen, olie, selderijknol, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Selderijkwark

Ingrediënten:
appel, citroen, kwark, selderij, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Appelkaastoastjes

Ingrediënten:
appelen, bloemsuiker, citroensap, donkerbruin brood, schimmelkaas, selder, vetstof en walnoten

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfilet met appelschijfjes

Ingrediënten:
appelen, bloem, kalkoenfilet, peper, poedersuiker, preiwit, rodebessengelei, selderij, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui, vetstof, viooltjes, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Citroen Limoenwijn

Ingrediënten:
citroenen, gist, limoenen, limoensap, limoenschil, pastinaak, peterselie, rozijnen, selderij, suiker, thee, vruchten, water, wijn, wortel en zwarte thee

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenrug met peertjes

Ingrediënten:
boter, bruine kandijsuiker, citroen, cognac, gedroogde jeneverbessen, gestoofde appel, hazenbotjes, hazenrug, kaneel, kipkroketjes, knolselderijpuree, kruidnagel, laurier, mosterd, parures van haas, rode bessengelei, rode wijn, room, selderij, sjalot, stoofpeertjes, tijm, ui, vanillestokje, water, witlof en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #47

Ingrediënten:
amarant, appels, bergamotolie, boekweit, champignons, citrusvrucht, daikon, earl grey thee, granola, groenten, haver, honing, quinoa, raapzaadolie, radijs, vruchtensap, sugar snaps, suiker en wortel

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...