185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroeneigroentegroentebouillonkorianderlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsjalotsuikertijmtomaatuivruchtensapwaterwitte wijnwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Crudités

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broccoli, citroensap, danish blue, hüttenkäse, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sjalot, venkelknol, witlof, wortel en zure room

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Rauwe groenten met dipsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bindsla, bleekselderij, bruinbrood, citroensap, dijonmosterd, honing, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn, sesamzaad en venkel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Skordalia

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroensap, knoflook, olijfolie, peterselie, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Snijbietsoep met kikkererwten en parelgort

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gedroogde kikkererwten, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, parelgort, piment, rode chilipeper, snijbietblad, tijm, trostomaat, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Dikke Maissoep Met Basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, maiskolven, olijfolie, rode paprika, ui en zout

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Snack of tussendoortje / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Slarolletjes met buffelsaus

Ingrediënten:
bindsla, bleekselderij, botersla, citroensap, kikkererwt, knoflook, olijfolie, rodewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / groentevulling / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante eendenbouten met venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van linzen uit Bordeaux

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, chaumes, cherrytomaten, citroensap, groene lollo biondo, knoflook, linzen, olijfolie, rode ui, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / kaas
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Lams-siniyah

Ingrediënten:
baharatspecerijenmix, bleekselderij, citroensap, knoflook, lamsstoofvlees, paprikapoeder, peterselie, pijnboompitten, romatomaten, tahin, tomatenpuree en uien

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Cured Beef Tenderloin "Bresaola Style"

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, bleekselderij, bramen, cacao nibs, citroensap, espressokoffiebonen, gedroogde ossenhaas bresaola-stijl, hertenhaas, insta cure® 2, jeneverbes, zwarte knoflook, olijfolie, ossenhaas, peper, rucola, selderijblad, suiker en zout

Soort:
wild
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Mulligatawny-soep

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, citroensap, friszure appel, gemberwortel, granny smith, kerriepoeder, kippenbouillon, kippendijfilet, knoflook, kokoscrème, korianderblaadjes, mangochutney, rode linzen, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Bleekselderijsalade met geconserveerde citroenen en inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, geconserveerde citroen, groene olijven, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peper, pijlinktvis, rucola, verse koriander, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Gezouten kabeljauw en kekererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gedroogde kekererwten, gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, piri piri poeder, rode wijnazijn, ui, wortel, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijven

Keuken:
Portugees
Haal meer recepten op...