Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, laos, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, rundvlees, sambal oelek, suiker, trassi, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: