Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, maïzena, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept van Duizenden1dag:
Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lovemyfood.nl:
Basisrecept uit Minimania:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit NAJAT:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: