34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembruine suikerketjap manisknoflookkomkommerkorianderlichte sojasauslimoensapolieolijfoliepalmsuikerpindakaasrijstazijnrode chilipeperrode uisambalsesamolieuivissausvruchtensapzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met miso

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sojasaus, walnoten, witte miso en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met miso en tofu

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sojasaus, tofu, walnoten, witte miso en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met soja-vinaigrette

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, soja-vinaigrette, walnoten en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Fazant in gelei

Ingrediënten:
artisjokbodems, cayennepeper, citroensap, fazant, mayonaise, rode bosbessen, sinaasappel, sojasaus, suiker, tomaat, vleesbouillon, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Glasnoedelsalade met garnalen en gerookte zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Bijgerecht uit singapore:

Saté saus uit Singapore II - Singapore satay sauce II

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroensap, donkere chinese sojasaus, gedroogde garnalenpasta, goela djawa, knoflook, laos, limoensap, rode peper, trassi en ui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoomde rijstrolletjes

Ingrediënten:
citroensap, droge sherry, gedroogde chinese champignons, koriander, kropsla, lente ui, lichte sojasaus, munt, rode peper, ronde rijstpapiervellen, suiker, tahoe, wijnazijn en winterwortel

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam van rauwe groenten

Ingrediënten:
azijn, bihoen, bleekselderij, citroensap, jonge spinazie, knoflook, komkommer, palmsuiker, pinda, rode paprika, rode peper, sesamzaad, sojasaus, tahoe, tomaat, verse munt, waterkers en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Koreaanse vispannenkoek

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, coquilles, eieren, fijne kristalsuiker, bloem, garnaal, jalapeñopepers, pijlinktvissen, rijstazijn, rode chilipeper, rode peper, knoflook, verse korianderblaadjes, vissaus, wit sesamzaad, zonnebloemolie en zoute sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Koreaanse vispannenkoek recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, coquilles, eieren, fijne kristalsuiker, bloem, garnaal, jalapeñopepers, pijlinktvissen, rijstazijn, rode chilipeper, rode peper, knoflook, verse korianderblaadjes, vissaus, wit sesamzaad, zonnebloemolie en zoute sojasaus

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Eend en Mangosalade van Annabel Langbein

Ingrediënten:
avocado's, bruine basterdsuiker, chilipeper, citroensap, eendenborstfilets, gemalen peper, gemberwortel, taugé, korianderblaadjes, lente-ui, mango's, mesclun, munt, peultjes, rijstazijn, rode peper, rode ui, sojasaus, spinazie, tamari, sesamolie, vissaus en zout

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Bosuikoekjes met dipsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode peper, sesamolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Noedels met chilisteak en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dikke lende, droge sherry, gember, knoflook, lendebiefstuk, lichte sojasaus, limoensap, mirin, nam pla, noedels, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, thaise vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Jamie's gado gado

Ingrediënten:
chinese kool, ei, komkommer, kroepoek, limoenen, nieuwe aardappeltjes, palmsuiker, pindakaas, radijsjes, tomaat, rode peper, rode spaanse pepers, vruchtensap, sesamolie, sojasaus, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse koriander en vissaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vissalade met rijst & zoete-chilivinaigrette

Ingrediënten:
bananenblad, basilicum, bosuitjes, jasmijnrijst, kabeljauwfilet, komkommer, limoenen, palmsuiker, rode chilipeper, sambal, vruchtensap, sjalotjes, sojasaus, knoflook, thaise chilipasta, wortels en zonnebloemolie

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Saté van geitenvlees: saté kambing

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, djinten, gember, groentebouillon, javaanse suiker, ketjap asin, ketjap manis, ketoembar, knoflook, koenjit, mager geitenvlees, pindakaas, santen, tamarinde, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...