Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Pinda-sojasaus bij Vietnamese loempia's
- Ingrediënten:
- citroenblad, gember, knoflook, rauwe pindas, rode peper, sojasaus, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Vietnamees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, tofu, trassi, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Miss Fromage:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Food & Friends: