Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, kool, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: