Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bonen, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken: