68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembonenbotercitroensapcrème fraîcheeieidooierknoflookkruidenmayonaisemelkolieolijfoliepeperpeterseliepreislagroomsuikertijmuiwitte peperwortelzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Paddestoelen met druiven

Ingrediënten:
bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Saltibarsciai

Ingrediënten:
bieslook, dille, ei, aardappel, biet, karnemelk, kefirkaas, komkommer, water en zure room

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst-walnotentaart

Ingrediënten:
bieslook, ei, eidooier, langkorrelrijst, margarine, melk, paneermeel, peper, slagroom, walnoten, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolipie met gorgonzola

Ingrediënten:
bieslook, boter, broccoli, dragon, ei, gorgonzola, grove mosterd, peper, prei, roomboterbladerdeeg, slagroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Palesuppe - Noorse vissoep

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, bloem, boter, kruidnagel, melk, peperkorrels, peterselie, prei, raap, schelvisfilet, schelvisgraten, schelviskop, ui, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Noors
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...