Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneelstokje, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sinaasappelsap, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Chez Adriaan: