328 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigemberhoningkaneelknoflookkorianderkruidenkruidnagelpoedermelkolijfoliepeperrijstspecerijensuikeruivetvleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Quatre épices

Ingrediënten:
gemberpoeder, kruidnagels, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Quatre épices

Ingrediënten:
gemberpoeder, kruidnagel, nootmuskaat en peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Basisrecept uit Honey & co:

Zoete kruidenmix

Ingrediënten:
gemberpoeder, gemalen kaneel, kardemompeulen, kruidnagel, mahlebzaad, nootmuskaat en venkelzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Basisrecept uit Maak van de noot een deugd:

Koek- en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijszaad, gemberpoeder, kaneel, kardemom, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, piment en witte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Ras el Hanout

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, kardamompeulen, korianderzaad, kruidnagels, kurkuma, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, pimentkorrels en saffraandraadjes

Keuken:
Noord-Afrikaans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Ras el Hanout

Ingrediënten:
alligatorpeper, allspice, gedroogde chilipeper, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, peperkorrels, zwart, gedroogde rozenknopjes, staartpeper, steranijs en turmericpoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pain d'epices powder

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, gesproeidroogd honingpoeder, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, sinaasappelzest, steranijs en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Pumpkin Spice Date Bars

Ingrediënten:
amandelen, dadels, gemberpoeder, kaneelpoeder, nootmuskaat, pecannoten, pimentpoeder, kruidnagelpoeder, vanillearoma en walnoten

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Ras el hanout à la Zoubida

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gedroogde rozenknopjes, gemberpoeder, kaneel, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, meska, nootmuskaat, paradijskorrels, pimentkorrels, steranijs, tellicherrypeper, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Speculaas- kruiden

Ingrediënten:
anijspoeder, citroenschil, gemberpoeder, kaneelpoeder, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaat en peper

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Libië

Ingrediënten:
dadels, gemalen kruidnagel, gember, nootmuskaat, walnoten en zoete rode wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Libisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Speculaasjes

Ingrediënten:
citroen, gemalen anijszaad, gemalen kaneel, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, boter, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, rijstemeel, baking soda, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, zout en zeeuwse bloem

Haal meer recepten op...