134 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemboterdroge witte wijneidooiereiwitkaasknoflooklente-uinootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomtijmuivleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Franse toast met ham en gruyère

Ingrediënten:
brood, dijonmosterd, ei, gruyère, gruyerekaas, ham, melk, mosterd, olijfolie, peper, witbrood, zeezout en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met spinazie

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, spinazie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met venkel

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, venkel, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met ham en kaas

Ingrediënten:
ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Toast met geraspte kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, eieren, frituurolie, gruyère, melk, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Preitaart met rijst

Ingrediënten:
ei, gruyère, kippenbouillon, koffieroom, laurierblad, melk, olijfolie, peper, prei, rijst, rode paprika, tijm, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Balkenende-broodschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, halfvolle melk, ham, kaas, knoflook, oud brood, peper, witte wijn, zout en zwitserse kaas

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gerookte markeel quiche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gerookte makreel, kaas, melk, peper, ui, zaanse mosterd en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Nestjes van de nettenboeters

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, brood, ei, frituurvet, haringfilet, kaas, melk, nootmuskaat, peper, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Haal meer recepten op...