Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Mosselen met witte wijn en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, mosselen, peterselie, sjalot, tijm en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: