43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelamandelschaafselbakpoederbloembotercitroencitroenraspeidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelmascarponemelkmergolijfoliepoedersuikerraapzaadolieroomkaasslagroomsuikervloeibare honingwateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sultana-yoghurttaart

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, muskaatwijn, olijfolie, sultana's en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Frambozenflappen

Ingrediënten:
ei, kristalsuiker, maïzena, melk, frambozen, amandel, grof zeezout, honing, bladerdeeg, ricotta, ruwe rietsuiker en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Aardbeien taartjes

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Amandelcustard met pruimensaus

Ingrediënten:
amandellikeur, amandelschaafsel, amaretto, citroensap, eiwit, gemalen kaneel, halfvolle melk, honing, rode pruim en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Berkenhoutdessert

Ingrediënten:
berkenbouillon, berkenhoutschaafsel, berkensiroop, berkenwater, citroensap, eiwitpoeder, fluitenkruid, gelatineblaadjes, glucose, honing, isomalt, maltodextrine, mede, suiker, verbena en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gelaagde bavarois

Ingrediënten:
abrikoos, bramen, citroensap, eiwit, honing, limoensap, magere yoghurt, nectarine, poedergelatine, suiker en vanille-essence

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Honingijs met walnoten en tijm

Ingrediënten:
citroensap, druivensuiker, eidooier, kristalsuiker, gehakt, boter, groene appels, kaneel, melk, slagroom, tijm, tijmhoning en walnoten

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appelmousse-ijstaart met cognackoekjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognackoekje, eiwit, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, golden delicious appel, honing en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Crêpes met peren

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, halfvolle melk, honing, peer, saffloerolie, sauternes, suiker, versgemalen zwarte peper, zoete witte wijn en zout

Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...