Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflookkorianderolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode uisjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met paddenstoelen en kappertjes

Ingrediënten:
gezouten kappertjes, groentebouillon, knoflook, marjolein, olijfolie, peper, bladpeterselie, porcini, stokbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepuree

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde witlof

Ingrediënten:
citroensap, croutons, groentebouillon, kruimeldeeg, olijfolie, witlof, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde radicchio

Ingrediënten:
citroensap, croutons, groentebouillon, kruimeldeeg, olijfolie, radicchio, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde andijvie

Ingrediënten:
andijvie, citroensap, croutons, groentebouillon, kruimeldeeg, olijfolie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Orientaalse dressing

Ingrediënten:
baharat, granaatappelmelasse, groentebouillon, harissa, olijfolie en zout

Keuken:
Orientaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Moscardini

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, moscardini, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rodewijnazijn, sjalot, venkelzaad, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Voorraadkast-soep met bonen en spelt

Ingrediënten:
boerenkool, cannellinibonen, erwtjes, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, koolbladeren, parelgort, spelt, spinazie, witte bonen, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

catalaanse tuinbonen-aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappel, gemalen zwarte peper, groentebouillon, olijfolie, room, tuinbonen, verse koriander en zout

Keuken:
Spaans / Duits
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Penne Met Groene Asperges

Ingrediënten:
groene asperges, groentebouillon, kerstomaat, olie, penne, peper, tuinkers, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-pompoensoep

Ingrediënten:
boterpompoen, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, tomaat, sinaasappel, tijm, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperges, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met pesto

Ingrediënten:
flespompoen, groentebouillon, olijfolie, pesto, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...