Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Beignets van kabeljauwtongetjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, eiwit, frituurolie, kabeljauwtong, melk, olijfolie, peper, peterselie, venkel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, olie, peper, peterselie, room, stokvis, ui, volle melk, water, witbrood, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: