17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletartisjokbloemkoolbotercitroencitroensapeigroene paprikagroentekervelknoflookknolselderijlente-uimayonaiseolijfoliepeperrode paprikaslaspinaziezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met mayonaise, tomaat en ansjovis

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, kappertjes, komkommer, mayonaise, melk, olijven, rode paprika, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovis met wilde venkel

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, slablad, komkommer, olijfolie, tomaten, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Salade niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, groene paprika, komkommer, rode-wijnazijn, stokboon, tomaat, tonijn in olie, ui, verse basilicum, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengde salade - condijun

Ingrediënten:
ansjovis, azijn, ei, gele paprika, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, verse basilicum, vleestomaat, zout en zoute zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Mexicaanse caesar salad

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, bruin brood, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gerookte doorregen bacon, kerstomaat, kipfilets, knoflook, komkommer, little gem, magere yoghurt, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, romaine sla en worcestersaus

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamssalade à la Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, haricots verts, komkommer, krielaardappelen, kruiden-vinaigrette, lamslende, sla, tomaten, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, baby-artisjok, citroensap, ei, groene paprika, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, tomaat, tuinbonen, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, artisjok, ei, groene paprika, jonge tuinbonen, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, venkelknol, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Warme saus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst