Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Cremesoep van knolselderie en gerookte paling
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paling, peper, room, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis op zout, bloem, boter, brood, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, groene olijven, groene paprika, kabeljauw, laurierblad, melk, mozzarella, munt, olijfolie, spaghetti, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst: