Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Tagliatelle met zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte zalm, slagroom, tagliatelle en whisky
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, bieslook, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, dragon, gerookte garnalen, gerookte zalm, kippenbouillon, knoflook, komkommer, maïzena, mayonaise, melk, olijfolie, peper, room, tabasco, tagliatelle, ui, visbouillon, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: