Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zult van gerookte paling
- Ingrediënten:
- blaadjes gelatine, bladselderij, citroen, gerookte paling, komkommer, peper, vis, vleestomaat, wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, baars, basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, prei, saffraan, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zalm, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: