Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Bìgoli in salsa
- Ingrediënten:
- boter, bruine ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, volkorenspaghetti, witte ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, ansjovisfilet op olie, arbequina olijfolie, arboriorijst, bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, brood, cabernet sauvignon-azijn, droge witte wijn, ei, knoflook, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje: