Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haringzult
- Ingrediënten:
- bismarckharing, ei, geleipoeder, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot, ui, witte peper, wortel en zure augurk
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- azijn / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, spinazie, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: