Recept uit De Urban Cook:
Gefrituurde Lamshersenen Met Krokante Gremolata
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, citroen, ei, knoflook, knoflook, lamshersenen, laurier, melk, peterselie, plantaardige olie en ui
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: