Recept uit Brindisa:
Mini-pilotas - Gehaktballetjes
- Ingrediënten:
- bloem, ei, knoflook, melk, peterselie, rundergehakt, varkensgehakt, witbrood en zeezout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- varkensvlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, gehakt, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, spaghetti, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, witbrood, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Brindisa:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van I love food & wine: