31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbakpoederbieslookbladpeterseliebloembotereiwitknoflookkruidennootmuskaatoliepepersjalotslagroomtijmuivleeswaterzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Preikoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, kristalsuiker, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode chilipeper, sjalot, zelfrijzend bakmeel, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bouillon, ei, half-om-halfgehakt, kalfsborst, knolselderij, melk, olie, oud brood, slagroom, ui, verse peterselie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Kabeljauwschotel met ijsbergsla

Ingrediënten:
aardappel, allesbinder, demi creme fraiche, eidooier, grove mosterd, halfvolle melk, ijsbergsla, kabeljauwfilet, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Auberginetaart

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, dragon, eieren, gekookte ham, gist, kervel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paprika, peper, peterselie, room, tomaat, tomatenketchup en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met paddenstoelen

Ingrediënten:
bechamelsaus, champignons, eieren, boter, kastanjechampignons, knoflook, koksroom, lasagnebladen, melk, nootmuskaat, oesterzwammen, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, shii-takes, tarwebloem en ui

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Handleiding voor vegetariërs

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, avocado, banaan, boerenkool, bonen, broccoli, dadels, eieren, eiwitten, erwten, gedroogd fruit, granen, groene bladgroenten, groenten, havermoutvlokken, kidneybonen, kikkererwten, koffie, koolzaadolie, limabonen, melk, mungbonen, noten, notenolie, notenpasta, peer, peterselie, pitten, plantaardige olie, pruimen, quinoa, raapjes, seitan, sojamelk, tarwekiemen, tempeh, thee, tofu, fruit, sinaasappelsap, vijgen, vis, vlees, waterkers, wilde zalm, zaden, zeewier en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Handleiding voor vegetariërs

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, avocado, banaan, boerenkool, bonen, broccoli, dadels, eieren, eiwitten, erwten, gedroogd fruit, granen, groene bladgroenten, groenten, havermoutvlokken, kidneybonen, kikkererwten, koffie, koolzaadolie, limabonen, melk, mungbonen, noten, notenolie, notenpasta, peer, peterselie, peulvruchten, pitten, plantaardige olie, pruimen, quinoa, raapjes, seitan, sojamelk, tarwekiemen, tempeh, thee, tofu, fruit, sinaasappelsap, vijgen, vis, vlees, waterkers, wilde zalm, zaden, zeewier en zuivel

Haal meer recepten op...