Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: