Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Frittelle di baccalà
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, ei, melk, olie, stokvis en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, gekookte ham, kaas, knoflook, kruiden, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Pannenkoeken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Gesund Geniessen:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De pastabijbel: