36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembloemkoolcheddareikippenbouillonknoflookkruidennootmuskaatolijfoliepeperpeterseliesaliesjalotspecerijensuikervleeswortelzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met spruitjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, spruitjes, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met Asperge

Ingrediënten:
asperge, bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met paddenstoelen

Ingrediënten:
bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, paddenstoelen, peterselie, roggebrood, salie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vichyssoise-koude aardappel-preisoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chou farci

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, brood, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, peper, peterselie, quatre épices, rundersteak, savooiekool, sjalot, tijm, ui, varkensbuik, varkensschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Met kip en maïs gevulde flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, eiwit, halfvolle melk, kipfilet, kippenbouillon, kurkuma, magere cottagecheese, maïskorrels, room, saffloerolie, sjalot, tijm, verse bieslook, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Servetnoedels

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, tuinkruiden, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Italiaanse kalfsborst, gevuld

Ingrediënten:
boter, brood, doorregen spek, doperwten, ei, kalfsborst, kalfszwezerik, knoflook, laurier, marjolein, melk, peterseliewortel, pistaches, tijm, tuinkruiden, ui, varkensvlees, vleesbouillon, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Groene pannenkoeken met pompoenchips

Ingrediënten:
basilicum, beslag, boter, ei, extra vergine olijfolie, bloem, gist, knoflook, kruiden, melk, pannenkoeken, peper en zout, pompoen, sjalot, sjalotje, spinazie, taart, peterselie, knoflook en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...