Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Twaalf:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: