Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Potage à la minute
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, melk, peper en peterselie
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, diepvriesspinazie, dragon, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, rijst, room, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: